Radiatorji Zehnder
Radiatorji Zehnder

"Prenovila sem hišo in namestila radiatorje Zehnder, ker sem želela lep izgled in kakovost. Res so malce dražji, a je vredno, saj za ta denar dobiš ravno to. Všeč mi je, kako moj dom naredijo butičen. Pa še ogrejejo stanovanje enakomerno. Sovražim, da me zebe in odkrito povedano, s temi radiatorji nimam več tega problema." 

Maja

ComfoAir Flex
ComfoAir Flex

"Odločali smo se za rekuperator in Zehnder nam je bil zelo v pomoč pri izbiri. Izbrali smo ComfoAir Flex, ker smo ga lahko namestili pod strop. Res ne morem verjeti, a je prav opazno moje počutje, več energije imam in lažje se fokusiram, kot pa ko sem še živel v stanovanju brez prezračevanja. Nisem verjel, da se dobro prezračevanje tako pozna. Res priporočam Zehnder." 

Boris

ComfoAir Q350
ComfoAir Q350

"Želeli smo prezračevanje, ker ima moj sin alergije in ima vsako pomlad težave. Za Zehnder smo se odločili, ker imajo fine filtre, ki preprečujejo vstop cvetnega prahu iz okolja. Zdaj je že druga pomlad odkar imamo Zehnder prezračevanje in sin nima več takih težav kot včasih. Pa da ne omenim kakšen super zrak je v stanovanju." 

Jaša

Charleston radiator. Obožujem.
Charleston radiator. Obožujem.

"Pred kratkim sem izbiral iz zelo elegantne ponudbe Charleston, vendar imam tudi druge Zehnder dizajne, ki ustrezajo slogu vsake sobe. Vse izgleda zelo elegantno še posebej, ker Zehnder ponuja zelo široko izbiro barv in možnosti. Všeč mi je tudi to, da so enostavni za uporabo. Priporočam." 

Matej

Cevi
Cevi

"Najprej sem bila skeptična z izbiro Zehnderja in namestitve prezračevanja, ker me je skrbelo zaradi prašenja in nabiranja umazanije v ceveh. Pa so mi vseeno svetovali, da se splača in da se umazanija ne nabira. Zdaj imam Zehnder prezračevanje že 5 let in res ni problemov z umazanijo in prahom. Niti z glavoboli več." 

Elizabeta


Imam ventilatorje
Imam ventilatorje

"Rabila sem ventilatorje za kopalnico, odločila sem se za Zehnder, ker sem slišala same pohvale. Cena me je sicer malce odbila, ampak glede na splošno pozitivno mnenje o Zehnderju sem se vseeno odločila za njih. Dobra in premišljena odločitev, delajo odlično pa še tihi so." 

Joži

OPOMBA:

Spletna stran zehnder.si ni uradna spletna stran podjetja ZEHNDER in je namenjena le spletnemu komuniciranju na ozemlju Republike Slovenije. 

Nazaj na vrh